Accident rutier cu o victimă pe DN 2A, în localitatea Ograda

Accident rutier cu o victimă pe DN 2A, în localitatea Ograda. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia – Garda 2 Țăndărei, au fost solicitați să intervină în seara zilei de vineri, 10 decembrie, în jurul orei 20.30, la un accident rutier produs pe DN 2A, în localitatea Ograda. Accidentul a avut loc în urma derapajului unui autoturism în care se afla o singură persoană.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, salvatorii s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD.

„Persoanei, de sex masculin, i-au fost acordate îngrijiri medicale de către salvatori, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Țăndărei pentru continuarea investigațiilor medicale”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*