O persoană a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac, în localitatea Jilavele

O persoană și-a pierdut viața, joi după amiază, după ce a intrat cu mașina într-un copac în localitatea Jilavele.

Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs în localitatea Jilavele, în care a fost implicat un autoturism,  care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac.

În sprijinul acestora au acționat și un echipaj (tip C) al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița și elicopterul SMURD București.În urma coliziunii a rezultat o victimă inconștientă și necooperantă. Din păcate, deși au fost efectuate imediat manevre de resuscitare, persoana nu a raspuns fiind declarat decesul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*