Petrecere în comuna Borănești, fără respectarea măsurilor legale. Polițiștii au dat amenzi de 29.000 de lei

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

O petrecere care avea loc în comuna Borănești fără respectarea măsurilor legale a fost stricată de către polițiști care au dat amenzi de 29.000 de lei.

La data de 18 decembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşereni, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuința unui bărbat din comuna Borăneşti are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost identificate 17 persoane care nu respectă măsurile de distanțare socială, fiind aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29.000 de lei, conform Legii 55 din 2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*