Bătrână transportată la spital după ce a fost accidentată de un căruțaș beat, în Bărcănești

Bătrână rănită după ce a fost lovită de un căruțaș beat, în Bărcănești. FOTO IPJ Ialomița

O bătrână în vârstă de 72 de ani, din comuna Bărcănești,  a ajuns la spital, joi seară, după ce a fost lovită de un atelaj condus de un căruțaș aflat în stare de ebrietate.

Potrivit IPJ Ialomița, accidentul a avut loc în jurul orei 18.30 și, conform primelor verificări efectuate, în timp ce o femeie de 72 de ani ar fi traversat strada prin loc nepermis, a fost acroșată de un atelaj hipo, condus de un bărbat de 51 de ani. Femeia rănită a fost preluată de o ambulanță și transportată la o unitate medicală din București.

Conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o  valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*