AJFP Ialomița a rambursat, în decembrie 2022, TVA în valoare de peste 12 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei.

Totodată, au fost efectuate autocompensări din TVA-ul de rambursat în valoare de peste 3,67 milioane de lei.

Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de TVA din luna a douăsprezecea a anului 2022, se prezintă astfel:

  • Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 3,64 milioane de lei;
  • Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 1,89 milioane de lei;
  • Serviciul Fiscal Municipal Fetești – 1,59 milioane de lei;
  • Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița – 5,58 milioane de lei.

Agenții economici care doresc sa obțină informații despre modul de soluționare a deconturilor proprii cu sume negative de T.V.A. cu opțiune de rambursare, o pot face verificând site-ul A.N.A.F. la următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*