Acțiune cu efective mărite a polițiștilor ialomițeni în Slobozia: au rezultat amenzi de peste 36.000 de lei

Razie a polițiștilor ialomițeni în Slobozia. FOTO cu rol ilustrativ

Sute de persoane amprentate, 141 de autoturisme controlate, 58 de sancțiuni contravenționale aplicate și sume de bani neînregistrate, de aproximativ 600 de lei, confiscate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale desfășurată în cursul zilei de ieri, în municipiul Slobozia.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, la data de 24 iunie, în intervalul orar 15.00 – 18.00, 55 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, arme, explozivi şi substanțe periculoase, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 16 jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, în vederea prevenirii infracționalității stradale.

Acțiune cu efective mărite în Slobozia: au rezultat amenzi de peste 36.000 de lei. FOTO IPJ Ialomița

Au fost controlate în trafic 141 de autovehicule și legitimate 240 de persoane. În cadrul acțiunii, polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic au instituit puncte fixe de amprentare, fiind fotografiate și amprentate 9 persoane cu domiciliul în municipiul Slobozia. De asemenea, au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 36.000 de lei, fiind reținute 2 permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Acțiune cu efective mărite în Slobozia: au rezultat amenzi de peste 36.000 de lei. FOTO IPJ Ialomița

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite, fiind confiscate sume de bani de aproximativ 600 de lei, reprezentând diferențe de bani între sumele existente și cele înregistrate în casele de marcat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*