Agricultorii sunt așteptați, de marți, să își vândă produsele la tarabele amplasate în zona deschisă din Piața Agroalimentară Centrală din Fetești

Piața Agroalimentară Centrală din cartierul Fetești Gară se închide, luni

Piața Agroalimentară Centrală din cartierul Fetești Gară se închide, luni, pentru executarea unor lucrări dar, de marți, agricultorii sunt așteptați să își vândă produsele la tarabele amplasate în zona deschisă a pieței.

Potrivit Primăriei Fetești, hala rămâne însă închisă, conform deciziilor luate la nivel național.

„Vă amintim că una dintre măsurile Guvernului pentru evitarea răspândirii coronavirusului este suspendarea activității piețelor care funcționează în spații închise. Restricția intră în vigoare începând cu data de 9 noiembrie și este valabilă pentru o perioadă de 30 de zile”, au precizat reprezentanții instituției.

Agricultorii își pot vinde produsele la tarabele amplasate în aer liber.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*