Finanțiștii ialomițeni au colectat, în luna iulie, peste 97,5 milioane de lei

FOTO Pixabay

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna iulie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,57 milioane de lei.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate atât prin conformare voluntare la plată precum și prin măsurile de executare silită, se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 41,65 milioane lei;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 39,09 milioane lei;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 1,24 milioane lei;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 15,59 milioane lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*