Accident rutier în Slobozia cu trei mașini implicate. O femeie a ajuns la spital

Mașină de poliție. FOTO ILnews.ro

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc marți dimineața în municipiul Slobozia, o femeie de 83 de ani fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe pod la Bora în municipiul Slobozia. La locul accidentului s-a deplasat de urgență Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu  o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, încadrate cu 10 pompieri.

În eveniment au fost implicate patru persoane și a rezultat o singură victimă, o femeie de 83 de ani, care era încarcerată. Pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei, care a fost dusă apoi la Spitalul Județean Slobozia.  Celelalte trei persoane nu au necesitat îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital.

Polițiștii spun că evenimentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, fiind implicate trei autoturisme.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*