Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 33 de ani, care și-a agresat soția.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 28 februarie, cu privire la faptul că o femeie de 26 de ani, din comuna Bordușani, ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 27 februarie, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi amenințat-o și agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din localitatea Bordușani..

Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și “amenințarea”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*