Salonul de vară al Filialei UAP Constanța Unu, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia

Centrul Cultural „Ionel Perlea” din municipiul Slobozia. FOTO CJ Ialomița

Filiala UAP Constanța Unu va fi prezentă în data de 4 august la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia cu o amplă expoziție, alcătuită din lucrările celor peste 45 de membri ai acestei organizații artistice.

Plasticieni profesioniști, cu o bogată activitate creatoare, cu viziuni distincte în ceea ce privește tendințele abordate, aceștia își exprimă amprentele vizuale în noi compoziții, care le încununează activitatea de atelier din ultimul timp. Munca lor criptează atât lumea figurativă, dar și trăirile interioare, evocând sentimentele umane în raport cu arealul existențial și cu frământările contemporaneității. Foarte diferiți în expresia plastică, membrii Filialei UAP Constanța Unu sunt formați în cele mai importante centre naționale de învățământ superior, având ca maeștri repere ale fenomenului artistic actual.

O astfel de expoziție este un regal al unei creații statornicite la malul mării, dar cu potențe expresive conectate la direcțiile momentului, putând încununa cu genurile practicate, orice simeză de prestigiu. Fiind alcătuită din artiști cu viziuni identitare, cu drumuri estetice care să îi definească, cei peste 35 de membri ai filialei expun la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din Slobozia, cele mai recente lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*