Hoții de fier vechi acționează în Slobozia indiferent de restricțiile impuse prin Ordonanțele Militare

Căruța cu încărcătura de fier vechi a fost deturnată de către polițiștii locali. FOTO Poliția Locală Slobozia

De restricțiile ordonanțelor militare, nu ține cont toată lumea, ba chiar unii le încalcă și în plus comit și infracțiuni. Un astfel de individ, însoțit de doi copii minori a fost depistat de către polițiștii locali din Slobozia.

Este vorba de un bărbat de 30 de ani din Slobozia, care, probabil și pentru a iniția în tainele vieții noua generație, a plecat împreună cu cei doi fii ai săi, un tânăr de 15 ani și încă un copil de 10 ani, în căutarea de bunuri pe care, indiferent de voința adevăratului proprietar, să și le însușească. Aceștia au fost depistați de către polițiștii locali din municipiul Slobozia în zona Poligonului de pregătire ce aparține instituției , în timp ce se deplasau dinspre Crângul Peri către DN 2A, transportând cu un atelaj hipo, mai multe obiecte – profile metalice, un rastel metalic, tablă etc. în greutate totala de aproximativ 150 kg.

Polițiștii locali l-au oprit pe bărbat și l-au chestionat cu privire la sursa încărcăturii. Suspiciunea polițiștilor locali a fost susținută de nesiguranțe declarațiilor bărbatului dar și confirmată la scurt timp, când la fața locului au apărut și reprezentanții societății comerciale de unde aceștia au sustras materialele, manifestându-și explicit dorința de a reintra în posesia lor.

Pentru continuarea procedurilor vizând constituirea dosarului de cercetare penală, a fost solicitată prezența la fața locului a echipei de cercetare, toate cele trei persoane fiind preluate și conduse la sediul Poliției Municipiului Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*