FOTO Natura s-a dezlănțuit în municipiul Slobozia: străzi inundate, copaci doborâți de vânt

Natura s-a dezlănțuit în municipiul Slobozia. FOTO Primăria Slobozia
Natura s-a dezlănțuit în municipiul Slobozia. FOTO Primăria Slobozia

Natura s-a dezlănțuit și în municipiul Slobozia, unde a acoperit cu apă toate străzile și a doborât copaci în mai multe zone.

Potrivit Primăriei Slobozia, echipele de intervenție ale Urban SA pompează la capacitate maximă pentru a prelua debitul de apă pluvială.

„Volumul mare de apă – 85 l/mp, căzut în doar câteva zeci de minute, a inundat mai multe intersecții din oraș: sensurile giratorii, străzile Cosminului, Independenței, Ianache, Maramureș și bulevardul Matei Basarab. Rețeaua de canalizare a preluat deja o parte din apa adunată”, au transmis sursele citate.

Echipele DADP eliberează partea carosabilă de copacii căzuți pe str. Decebal, la bl.U21, pe Aleea Feroviarului și intersecția dintre str. Constructorilor cu Aleea Brazilor. În toate zonele de intervenție se află și echipaje ale Poliției Locale pentru dirijarea circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*