A fost aprobată extinderea rețelei de gaze naturale în municipiul Fetești și în comuna Stelnica

A fost aprobată extinderea rețelei de gaze naturale în municipiul Fetești și în comuna Stelnica. FOTO cu rol ilustrativ

Consilierii locali ai municipiului Fetești, întruniți miercuri, 25 august, în ședință extraordinară, au aprobat un proiect de hotărâre care vizează extinderea rețelei de gaze naturale în oraș și în comuna Stelnica, ca urmare a unei solicitări din partea Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare (AM POIM).

Mai exact a fost schimbată titulatura proiectului așa cum prevede Ghidul solicitantului POIM.

Amintim că proiectul “Extindere rețea inteligentă de distribuție a gazelor naturale în cartierele Coloniști, Fetești Oraș, Vlașca și Buliga din municipiul Fetești și înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în comuna Stelnica, Județul Ialomița” a fost depus, la sfârșitul anului trecut, pentru accesarea de fonduri europene și se află în etapa de evaluare. Conform procedurilor, în această etapă sunt solicitate clarificări pe care Primăria Fetești le va transmite conform termenelor stabilite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*