Un adolescent dispărut de acasă este căutat de polițiștii ialomițeni

Stanciu Viorel-Florin-Tudor este dispărut de la domiciliu. FOTO IPJ Ialomița

Poliţiștii din Ialomița caută un minor, de 17 ani, care a plecat de la domiciliu. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea lui, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

La data de 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Făcăeni au fost sesizați cu privire la faptul că minorul Stanciu Viorel-Florin-Tudor, de 17 ani ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Făcăeni, iar de câteva zile familia nu îl mai poate contacta la telefon.

Minorul are 1,60–1,65 m înălţime, greutate 60 kg, constituţie atletică, păr scurt, de culoare negru, ochi căprui, faţă ovală;

La data dispariţiei, minorul purta un trening și o geacă de culoare albastră și o pereche de cizme din cauciuc verzi.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*