A fost semnat contractul privind realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres TransRegio, cea mare investiție din județul Ialomița

Semnarea contractului privind realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres TransRegio. FOTO: Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat vineri, 27 ianuarie, pe pagina personală de Facebook, semnarea contractului privind realizarea studiului de fezabilitate pentru Drumul Expres TransRegio Galați – Brăila – Slobozia (Ialomița) – Drajna – Autostrada A2 – Chiciu (Călărași).

Proiectul privind Drumul Expres TransRegio Galați – Brăila – Slobozia – Drajna – Autostrada A2 – Chiciu reprezintă cea mare investiție din județul Ialomița, bazată pe alianța administrativă a patru județe (Galați, Brăila, Ialomița și Călărași) ce au ca scop implementarea de proiecte majore în infrastructura de transport în zona de Est și Sud a țării.

„Sunt convins că acest parteneriat administrativ, început de anul trecut, va duce la dezvoltarea regiunii noastre și reprezintă o oportunitate de a menține județul nostru conectat la marile rețele de transport”, susține Marian Pavel.

Drumul TransRegio are o lungime estimată de 142 de kilometri, investiția totală fiind evaluată la aproximativ 500 de milioane de euro. Noua șosea de mare viteză va face conexiunea orașului Slobozia cu Galați și Brăila, cu Autostrada Soarelui (A2) și apoi cu Dunărea, via Călărași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*