Zeci de persoane audiate, patru fiind reținute, în urma perchezițiilor din dosarul de proxenetism, cămătărie și spălare de bani

Descinderi în Fetești într-un dosar de proxenetism, cămătărie și spălare de bani

Opt autoturisme, 200.000 de lei, ceasuri și documente au fost ridicate în urma celor 40 de percheziții domiciliare efectuate marți, 23 martie, de polițiștii din Ialomița, la persoane bănuite de cămătărie, proxenetism și spălare de bani. Patru dintre suspecți au fost reținuți.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, polițiștii ialomițeni, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliție Române, au desfăşurat o razie în localitatea Fetești pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

„În cadrul activităților, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au fost efectuate 40 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200.000 de lei, ceasuri, opt autoturisme, precum și mai multe documente care au legătură cu dosarul instrumentat. De asemenea, 27 de persoane au fost audiate, față de patru dintre acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, Direcției de Investigații Criminale, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*