Cozi de un kilometru pe Autostrada A2, din cauza unui accident petrecut în apropiere de Fetești

Circulație blocată pe Autostrada A2, în urma unui accident rutier petrecut la Fetești. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București – Constanța, la kilometrul 157, în zona localității Fetești, s-a produs o coliziune față-spate între patru autovehicule, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță.

În urma impactului, două persoane acuză dureri ușoare, urmând a fi investigate medical.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers către Constanța, fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ un kilometru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*