Jandarmii vor fi la datorie la evenimentele cultural-artistice și sportive ce vor avea loc în următoarele zile în județul Ialomița

Jandarmi în misiune. FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în următoarele zile, pe timpul evenimentelor care au loc pe raza județului Ialomița.

Astfel, joi, 14 septembrie a.c. , între orele 08.00-22.00, la “Târgul tradițional anual”, organizat în comuna Grivița, precum și începând cu ora 18.00, la evenimentul cultural artistic intitulat ,,Ziua Crucii în Bărăgan”, ce se va desfășura în Piața Revoluției din municipiul Slobozia.

Sâmbătă, 16 septembrie a.c., între orele 11.00-13.00 pe stadionul ,,1 Mai” din Slobozia, la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și Metaloglobus București.

Duminică, 17 septembrie a.c.,  între orele 11.00-13.00, la Sala Sporturilor ,,Andreea Nica” din Slobozia, la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.M. Unirea Slobozia și C.S. Activ Ploiești, iar între orele 12.00-22.00, la manifestările ocazionate de ziua localității Gheorghe Doja, în parcul central din localitate.

Pe toată perioada 15-17 septembrie a.c,  jandarmii vor fi prezenți la evenimentul cultural artistic „Pâinea și Vinul”, organizat la Muzeul Național al Agriculturii din municipiul Slobozia, precum și în perioada 16-17 septembrie a.c.,  la evenimentul sportiv ,, Racing Party”, ce se va desfășura în comuna Adâncata.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*