VIDEO Lucrările pentru modernizarea Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Fetești, în plină desfășurare

Lucrările pentru modernizarea Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Fetești, în plină desfășurare
Lucrările pentru modernizarea Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Fetești, în plină desfășurare

Reabilitarea și de modernizarea corpului C1 al Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din cartierul Fetești Oraș sunt în plină desfășurare. Echipa care se ocupă de proiect a finalizat lucrările la partea de exterior a clădirii, iar acum lucrează în sălile de clasă.

„Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și prevede anveloparea termică, înlocuirea glafurilor, a jgheaburilor și a burlanelor, reabilitarea planșeului peste parter, placarea tavanelor, înlocuirea parchetului din sălile de clasă, refacerea tencuielii, amenajarea unui spațiu pentru centrala termică, înlocuirea ușilor și a ferestrelor, reparația instalației electrice, refacerea trotuarelor, realizarea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, dotarea cu centrală și instalație termică precum și dotare cu mobilier școlar”, au precizat reprezentanții Primăriei Fetești.

Valoarea totală a lucrărilor, care se vor încheia până la sfârșitul acestui an, este de 1.386.907,57 lei, din care 1.319.418,68 lei provin de la bugetul de stat prin Programul National de Dezvoltare Locală, iar 67.488,89 lei provin din bugetul local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*