Tânăr în vârstă de 20 de ani, rănit într-un accident rutier produs în Urziceni

Pieton rănit într-un accident rutier produs în Urziceni. FOTO arhivă IPJ Ialomița

Un accident de circulație soldat cu rănirea a unui pieton s-a produs, luni seară, în jurul orei 21.00, pe raza orașului Urziceni.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Gârbovi, conducea un autoturism pe Calea București, în interiorul localității Urziceni, ar fi fost surprins de apariția bruscă a unui pieton din partea stânga, pe care l-a acroșat ușor cu partea laterală stângă.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului în vârstă de 20 de ani. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul din Urziceni pentru îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Șoferul a fost testat alcoolscop, rezultatul indicând o valoare negativă. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*