Percheziții domiciliare în Slobozia la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni economice

Percheziții domiciliare în Slobozia la persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni economicei. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni pun în aplicare, în cursul dimineții de miercuri, 19 octombrie, șase de mandate de percheziție domiciliară, dintre care cinci în municipiul Slobozia și unul în municipiul București.

De asemenea, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, vor fi puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, pentru comiterea infracțiunilor de delapidare, înșelăciune, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale.

La activitățile desfășurate participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*