Bătrână intoxicată cu fum, la Țăndărei, după ce frigiderul din propria casă a luat foc

Femeie intoxicată cu fum în propria casă. FOTO ISU Ialomița

O bătrână în vârstă de 86 de ani, din Țăndărei, a ajuns la spital, vineri dimineață, după ce s-a intoxicat cu fum după ce frigiderul din propria casă a luat foc.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, un apel primit prin serviciul 112, vineri, 12 februarie, în jurul orei 09.00, anunța că dintr-o locuință din orașul Țăndărei se degajează cantități mari de fum, fiind posibil ca o persoană să fie surprinsă în incendiu.

„Pompierii Gărzii de intervenție Țăndărei au acționat de urgență la fața locului cu două autospeciale de stingere, în colaborare cu un echipaj medical al SAJ Ialomița. Locuința era inundată cu fum, iar proprietara acesteia, o femeie în vârstă de 86 de ani, a fost găsită inconștientă, căzută pe un hol. Ea a fost scoasă rapid de pompieri din casă și predată cu funcții vitale, dar fără cunoștință, echipei medicale care i-a acordat primul-ajutor și a transportat-o la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Fumul dens provenea de la un frigider care a ars mocnit făcând aerul irespirabil în toată casa. După ce au scos victima din mediul toxic, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului în limitele găsite și pentru aerisirea locuinței. Cauza probabilă de producere a evenimentului este în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*