Petreceri aniversare, întrerupte de polițiștii din Slobozia. Amenzile aplicate au însumat peste 2.000 de lei

Petrecere privată, întrerupte de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Slobozia s-au sesizat din oficiu, în cursul serii trecute, în cadrul unei acțiuni organizate în scopul prevenirii virusului COVID-19, cu privire la faptul că în incinta unui local din municipiu se află în desfășurare un eveniment privat.

„Evenimentul, o petrecere aniversară, a fost sistat, iar organizatorul, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Slobozia, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

Totodată, polițiștii au identificat alte 16 persoane participante la eveniment, care au fost de asemenea sancționate contravențional.

De asemenea, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au constatat că într-un imobil de pe raza comunei Mărculești, se află în desfășurare o petrecere privată, la care participă mai multe persoane.

Polițiștii au luat măsura de întrerupere a evenimentului și au aplicat sancțiuni contravenționale atât organizatorului cât și în cazul a 13 persoane identificate, în valoare de 1.500 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*