Ordin provizoriu de protecție, emis de polițiștii ialomițeni pe numele unui bărbat care și-a bătut soția

Polițiștii ialomițeni au emis miercuri, 3 noiembrie, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat din comuna Traian, care și-ar fi lovit soția.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 3 noiembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din comuna Traian au fost sesizați de o femeie de 47 de ani, cu privire la faptul că a fost lovită de soțul ei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul de 50 de ani, ar fi lovit-o pe femeie.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile. De asemenea, în cauză s-a întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*