Polițiștii din Fierbinți Târg au intervenit la un scandal între două femei, surori, care erau sub influența băuturilor alcoolice

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis duminică, 15 martie, un ordin de protecție provizoriu pe numele unei femeie de 32 de ani, din orașul Fierbinți Târg, care și-ar fi lovit sora de 37 de ani.

Poliția Orașului Fierbinți Târg a fost sesizată în cursul zilei de 15 martie prin apel 112 de o femei de 37 de ani, cu privire la faptul că are un conflict cu sora sa.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două femei, care au domiciliu comun pe raza localității Fierbinți Târg, ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

În urma altercației una dintre surori a fost rănită, la fața locului deplasându-se și un echipaj medical, însă victima, în vârstă de 37 de ani, a refuzat transportul la spital.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele femeii de 32 de ani polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*