VIDEO Zeci de descinderi, în Urziceni și Bărbulești, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Zeci de percheziții domiciliare, în Urziceni și Bărbulești. Foto cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni pun în aplicare, în cursul zilei de joi, 13 octombrie, 26 de mandate de percheziție domiciliară, dintre care 16 în municipiul Urziceni și 10 în comuna Bărbulești. De asemenea, vor fi puse în executare 15 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, activitățile de cercetare penală sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, pentru comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Acțiunea urmărește documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține arme și muniții letale fără drept, precum și pentru descoperirea și indisponibilizarea tuturor bunurilor deținute ilegal.

La activitățile desfășurate participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița și Grupării Mobile Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*