Mai multe străzi din zona Fetești Gară au rămas fără apă din cauza unei avarii

Mai multe străzi din zona Fetești Gară au rămas astăzi, fără apă din cauza unei avarii.

Ca urmare a unei avarii înregistrare pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe DN 3B din zona Fetești Gară (jud. Ialomița), se sistează furnizarea apei potabile astăzi – 27 martie 2024.

Ca urmare, în intervalul orar 09.00 – 14.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Silozului, Alexandru Ioan Cuza și Târgului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*