Vrâncean de 38 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut în afara localității ialomițene Cotorca

Bărbat de 38 de ani, rănit într-un accident rutier petrecut în afara localității Cotorca. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat a fost rănit, miercuri noapte, într-un accident rutier petrecut pe DN 2, în afara localității Cotorca din județul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un bărbat de 38 de ani din județul Vrancea a efectuat o manevră de întoarcere ar fi intrat în impact cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din județul Buzău. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat într-un autoturism staționat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 38 de ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Urziceni.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*