Vieți curmate de flăcări în județul Ialomița

Pompierii au reușit în cele din urmă să stingă incendiul. FOTO ISU Ialomița

Zile de weekend marcate de pierderea a două vieți omenești și moartea a sute de animale. După ce, în noaptea de 4 spre 5 aprilie, un bărbat a murit carbonizat alături de sute de animale într-o fermă din orașul Amara, în cursul serii de 5 aprilie, un alt incendiu a curmat viața unui bărbat de 88 de ani din comuna Roșiori.

Alarma s-a dat în seara de 5 aprilie în jurul orei 21.30, când casa bătrânului a fost cuprinsă de flăcări. Din nefericire, la sosirea forțelor de intervenție, formate din 3 echipaje cu autospeciale de stingere ale ISU Ialomița, casa era în întregime înghițită de foc, iar omul nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au acționat mai bine de 3 ore pentru lichidarea incendiului, care s-a soldat și cu numeroase pagube materiale: au ars elementele de mobilier și piesele din starea de fixație din 5 încăperi, aparate electrice și electrocasnice, articole vestimentare și aproximativ 200 mp de acoperiș din tablă.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată în una din încăperi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*