Misiunile jandarmilor ialomițeni pe timpul minivacanței de Rusalii

Misiunile jandarmilor ialomițeni pe timpul minivacanței de Rusalii. FOTO: IJJ Ialomița

Jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Ialomița vor fi angrenați, în perioada 10 – 13 iunie, în misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică, la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public.

Astfel, potrivit IJJ Ialomița, jandarmii se vor afla:

  • vineri și sâmbătă, 10 – 11 iunie, începând cu ora 09.00, în municipiul Slobozia, la Târgul Agriculturii Românești;
  • sâmbătă, 11 iunie,
  1. între orele 14.00-16.00, în Parcul Tineretului din municipiul Slobozia, la evenimentul ֦Colour Huntʺ, organizat de Interact;
  2. între orele 16.30-21.00, în Parcul Mare din orașul Amara, la evenimentul ֦Prima zi din Vacanța Mareʺ;
  3. începând cu ora 19.30, în Parcul Tineretului (zona statuie Colonel Popescu) din municipiul Slobozia, la evenimentul ֦Magia Culorilorʺ;
  • duminică și luni, 12 – 13 iunie, începând cu ora 08.00, la nivelul lăcașurilor de cult creștin ortodox din județul Ialomița, unde se desfășoară activități religioase specifice sărbătoririi Rusaliilor Ortodoxe.

„Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112”, au transmis jandarmii ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*