Tânăr rănit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului care leagă Jilavele de Urziceni

Accident rutier pe DN1D, în afara localității Jilavele. FOTO IPJ Ialomița

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, pe DN1D, în afara localității Jilavele s-a produs un accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul București conducea un autoturism pe DN 1D, din direcția Jilavele către Urziceni, a intrat în impact frontal cu un copac aflat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, ce a fost transportat la un spital din București pentru îngrijiri medicale.

Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul Drager din cauza rănilor suferite.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*