Din cauza unor lucrări în rețeaua electrică, în localitatea ialomițeană Dridu-Snagov se oprește apa

Avarie RAJA. FOTO Arhivă
Atenție, se oprește apa.

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista vineri, 25 iunie, în intervalul orar 09.00 – 17.00, alimentarea cu energie electrică în localitatea Dridu – Snagov, din județul Ialomița.

Potrivit RAJA SA, fără curent, pompele de la nivelul Gospodăriei de apă și a Surselor de apă Dridu – Snagov, nu vor putea funcționa, iar abonații din localitate vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat consumatorilor, pe care îi asigurăm că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor relua alimentarea cu apă. Totodată, rugăm consumatorii din localitatea Dridu – Snagov să-și asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi întreruptă furnizarea apei”, au transmis reprezentanții societății.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*