ILnews TV: Liderul PSD Ialomița, Marian Pavel, vorbește despre planurile pentru alegerile locale

Marian Pavel, senator PSD. FOTO Paul Alexe

Președintele Partidului Social Ialomița, senatorul Marian Pavel, vorbește într-un interviu acordat ILnews TV despre planurile organizației pe care o conduce pentru alegerile locale.

Senatorul Marian Pavel și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Într-un amplu interviu acordat ILnews TV, Marian Pavel a dezvăluit motivele care l-au determinat să renunțe la o nouă candidatură pentru un loc în Parlament, pentru a încerca să obțină președinția Consiliului Județean Ialomița.

Într-un județ în care Partidul Social Democrat deține două treimi dintre posturile de primari, senatorul Marian Pavel este convins că, la alegerile locale din 27 septembrie, social-democrații își vor păstra supremația în județ și mizează pe o majoritate simplă în viitorul for de conducere al administrației publice locale, la nivelul județului Ialomița.

Senatorul Marian Pavel crede că PSD poate câștiga 45-50 dintre cele 66 de primării ale județului Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

 1. De felul meu nu fac niciun comentariu pe net. Dar de data asta m-am decis sa scriu ceva.
  Am vrut sa ma informez un pic despre ce candidati sunt pentru Primaria Slobozia. Mi-am adus aminte ca acum 4 ani am votat un tip foarte tanar care dadea dovada de multa inteligenta si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume. Evident tipul pe numele sau Vlad Costea nu a avut nicio sansa in fata ciumei rosii.
  De curiozitate am cautat sa vad daca gesesc despre acest tip ceva pe net, dar surpriza am gasit foarte multe informatii despre el si cu el.
  La o simpla cautare Vlad Costea am gasit foarte multe interviuri facute de el unor mari si importanti oameni din domeniul financiar al lumii ! Sa stai fata in fata cu astfel de oameni ( Alex Mashinskysi, Donald McIntyre, David Chaum si multi altii) sa dialoghezi liber asta inseamna sa ai o buna educatie, sa fi bine informat si o mare inteligenta. Totodata a dat si multe interviuri la diverse posturi TV, am fost surprinsa ca si RT (Russia Today) s-a aratat interesata de el si i-au luat in interviu de aproape 15 minute.
  Tipul m-a cucerit prin felul in care explica si isi sustine teoriile privitoare la pietele de capital si pietele financiare.
  De astfel de oameni avem nevoie cu astfel de oameni educati si inteligenti putem sa scoatem Romania din mocirla. Bag mana in foc ca ministrul de finante nu e capabil sa poarte un dialog cu interlocutorii lui Vlad Costea !
  Il felicit si poate oamenii care ajung sa fie alesi se folosesc eficient de oameni de acest gen !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*