Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul militar

Cei mai noi pompieri ialomițeni au depus Jurământul militar. FOTO ISU Ialomița

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic, care a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomița.

Proaspeții subofițeri au rostit în fața conducerii inspectoratului jurământul față de țară, față de lege și față de semeni. Și-au luat astfel angajamentul de a sluji patria cu dârzenie și au promis dedicaţie, atitudine responsabilă şi disciplină în executarea obligațiilor ce le vor reveni.

La rândul lor, colegii cu experiență i-au primit cu entuziasm pentru suflul de prospețime oferit colectivului și se angajează să îi îndrume, să îi învețe și să le ghideze orice pas spre performanță.

Cu această ocazie, inspectorul șef, colonel Laurențiu Bâcu i-a felicitat și le-a cerut noilor veniți verticalitate exemplară, îndeplinirea sarcinilor cu fermitate și onestitate, și cultivarea, alături de colectivul în care au intrat, a unor valori precum respect, egalitate, solidaritate, și, nu în ultimul rând, spirit de sacrificiu în folosul unei societăți armonios dezvoltate.

Deviza noastră, a tuturor, rămâne aceeași: ”Curaj și devotament!”, de astăzi fiind îmbrățișată cu bucurie și de către noii colegi.

În această zi deosebit de importantă pentru ei, întreg colectivul I.S.U. Ialomița îi felicită și le dorește mult succes în activitatea profesională!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*