Constănțean de 21 de ani, cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru mai multe infracțiuni rutiere

Alerta la IPJ Ialomița: un tânăr de 18 ani, reținut pentru furt, a evadat din sediul Poliției Urziceni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din Țăndărei au oprit pentru control marți, 8 iunie, o autoutilitară care circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare.

Potrivit IPJ Ialomița, la volanul acesteia a fost identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Constanța, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au constatat că autoutilitara în cauză nu avea plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate întrucât i-au fost reținute cu o zi înainte, având eliberată o dovadă fără drept de circulație.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*