Un bărbat de 53 de ani din Sfântu Gheorghe a lovit cu o sticlă în față o minoră de 15 ani

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat de 53 de ani din comuna Sfântu Gheorghe a lovit cu o sticlă în față o minoră de 15 ani și a fost reținut pentru gestul său.

Potrivit IPJ Ialomița, poliţiştii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut ieri, un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că, în data de 8 septembrie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunii, pe fondul unei stări conflictuale, ar fi agresat fizic în comuna Sfântu Gheorghe, o minoră de 15 ani,  lovindu-o cu cu o sticlă în zona feței. În urma agresiunii tânăra a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

La data de 17 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomița.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*