AJFP Ialomița a rambursat, în luna aprilie, TVA în valoare de peste 15,63 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna aprilie, conform selecției naționale, TVA în valoare de 15,63 milioane de lei, cu 10,64 milioane lei mai mult decât în a patra lună a anului 2022.

Totodată, au fost efectuate autocompensări din TVA-ul de rambursat în valoare de peste 4,56 milioane lei.

Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din luna aprilie a anului 2023, se prezintă astfel:

  • Activitatea de colectare persoane juridice și fizice Slobozia – 7,07 milioane lei, cu 5,83 milioane lei mai mult decât în luna aprilie 2022;
  • Serviciul Fiscal Municipal Urziceni –2,92 milioane lei, cu 750,6 mii lei mai mult decât în a patra luna a anului precedent;
  • Serviciul Fiscal Municipal Fetești  – 1,47 milioane lei, cu 1,05 milioane lei mai mult decât în luna de referință a anului precedent;
  • Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomița –  4,17 milioane lei, cu 3,01 milioane lei mai mult decât în luna a patra a anului trecut.

Agenții economici care doresc sa obțină informații despre modul de soluționare a deconturilor proprii cu sume negative de TVA cu opțiune de rambursare, o pot face verificând site-ul ANAF la următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*