Dosar penal pe numele unui bărbat din Slobozia care și-a bătut soția

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați în cursul zilei de 14 mai prin apel 112, cu privire la un scandal în familie, în urma căruia un bărbat de 45 de ani din municipiul Slobozia și-ar fi agresat soția.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că între cele două persoane a izbucnit un conflict la domiciliul acestora din municipiul Slobozia, în urma căruia bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, și-ar fi lovit soția.

În urma completării chestionarului de evaluare a riscului, polițiștii au stabilit că există risc iminent de producere a altor acte de violență domestică, fiind întrunite condițiile necesare emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*