Pește fără documente legale, confiscat de polițiștii ialomițeni de la un bărbat din Constanța

Pește fără documente legale, confiscat de polițiștii ialomițeni

Aproape 170 de kilograme de pește din speciile caras și șalău au fost confiscate de polițiștii ialomițeni, în municipiul Fetești.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii din Fetești au desfășurat în cursul zilei de luni, 10 mai, activități pe raza de competenţă pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în domeniul pisciculturii.

„În cadrul activităților a fost depistat, în flagrant, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Constanța, în timp ce transporta cu autoturismul pe care îl conducea 163 kilograme de pește din speciile caras și șalău, fără a deține documente de proveniență”, au precizat reprezentanți ai IPJ Ialomița.

În acest caz au fost întocmit dosar penal pentru încălcarea legislației privind pescuitul și acvacultura, întreaga cantitatea de pește fiind confiscată și predată unei asociații pescărești în vederea luării măsurilor ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*