Două persoane au murit după ce au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor. O a treia victimă a scăpat cu viață

Două persoane au murit după ce au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor. FOTO cu rol ilustrativ.

Pompierii ialomițeni au fost solicitarăți să intervină duminică, 21 august, pentru salvare persoane căzute într-un canal de colectare a dejecțiilor, situat între municipiul Slobozia și orașul Amara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și o autospecială de primă intervenție și comandă. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„În urma evenimentului au rezultat trei victime. Prima victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 34 de ani, a fost găsită conștientă, cooperantă. Aceasta a fost monitorizată de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind preluată și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare. Din nefericire, pentru celelalte două victime, bărbați, cu vârste de aproximativ 38 și 53 de ani, nu s-a mai putut face nimic”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Victimele au fost extrase din canal de către salvatori, cu ajutorul mijloacelor tehnice din dotare, inconștiente, necooperante, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Au fost predate echipajelor medicale aflate la locul intervenției, ulterior fiind declarate decedate.

Cazul a rămas în cercetarea organelor abilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*