Polițiștii ialomițeni intensifică acțiunile pentru siguranța cetățenilor: peste 170 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore

Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Ialomița pentru siguranța cetățenilor. FOTO: IPJ Ialomița

Peste 70 de polițiști ialomițeni au desfășurat o amplă acțiune în ultimele 24 de ore, soldată cu rezultate remarcabile. Astfel, o serie de intervenții și acțiuni au fost întreprinse pentru descurajarea faptelor antisociale și prevenirea accidentelor rutiere.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, în cadrul acestei operațiuni, polițiștii au organizat filtre rutiere atât în zonele urbane, cât și în cele rurale, în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație și pentru combaterea principalelor cauze ale accidentelor de circulație. Ca rezultat, au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 74.820 de lei, vizând astfel încălcările în trafic care pun în pericol siguranța rutieră.

Pe lângă sancțiunile contravenționale, polițiștii au luat măsuri suplimentare pentru a asigura respectarea legii și a regulilor de circulație. Astfel, au fost reținute opt permise de conducere și cinci certificate de înmatriculare, ca măsură complementară pentru neregulile constatate.

În cadrul intervențiilor la evenimentele semnalate, polițiștii au răspuns la un număr de 86 de solicitări, dintre care 80 au fost primite prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Aceste intervenții au vizat diverse situații, înregistrându-se 14 infracțiuni, din care patru au fost împotriva persoanei, șapte împotriva patrimoniului și trei infracțiuni flagrante la regimul rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*