Percheziții la Urziceni într-un dosar de furturi și infracțiuni cu violență. Trei persoane au fost reținute

Percheziții în județul Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iialomița, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni au efectuat 7 percheziții pe raza municipiului Urziceni, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furturi din societăți comerciale și infracțiuni cu violență.

În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare, telefoane mobile și înscrisuri utile cauzelor aflate în instrumentare.

În baza mandatelor de aducere, au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Urziceni cinci persoane pentru continuarea cercetărilor.

Față de trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița.

La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.

Cercetările continuă în vederea probării și documentării întregii activități infracționale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*