Consiliul Județean Ialomița sprijină șase noi proiecte locale prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

Marian Pavel a semnat șase noi contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. FOTO: Facebook Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a semnat vineri, 7 iulie, șase noi contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, gestionat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ialomița. Reprezentanții primăriilor Manasia, Făcăeni, Valea Ciorii, Colelia, Gura Ialomiței și Grindu vor beneficia de sprijin financiar pentru a implementa proiectele propuse.

Primăria din Manasia va primi fonduri pentru construirea unui teren de sport multifuncțional, care va oferi oportunități sportive și recreative pentru comunitate. În Făcăeni, se va construi un teren de sport cu gazon sintetic, oferind condiții optime pentru practicarea diferitelor activități sportive.

Dotarea cu utilaje pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Colelia va fi realizată prin finanțare obținută de către Primăria Colelia, asigurându-se astfel resursele necesare pentru intervenții rapide și eficiente în caz de situații de urgență.

Locuitorii din Valea Ciorii se vor bucura de un nou loc de joacă modern, amenajat cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița. Acest proiect va crea un mediu sigur și atractiv pentru copii, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă.

În Gura Ialomiței, se va construi un teren multifuncțional la școala din Luciu, oferind elevilor și comunității posibilitatea de a desfășura diverse activități sportive și recreative.

De asemenea, Primăria Grindu va beneficia de finanțare pentru amenajarea Căminului Cultural, un spațiu important pentru organizarea de evenimente culturale și comunitare, care va sprijini dezvoltarea vieții culturale în zonă.

„Cu aceste noi contracte de finanțare, numărul total al primăriilor care au semnat acorduri în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală a ajuns la 30”, a precizat președintele CJ Ialomița, Marian Pavel.

Eforturile Consiliului Județean Ialomița și ale ADI Ialomița reflectă angajamentul de a sprijini dezvoltarea comunităților locale, prin susținerea proiectelor care aduc beneficii semnificative pentru locuitori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*