Percheziții domiciliare la persoane bănuite de cămătărie, în Urziceni

Percheziții pentru destructurarea unei grupări ce se ocupă cu proxenetism și trafic de minori. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni efectuează în dimineața zilei de luni, 18 iulie, trei percheziții domiciliare, în municipiul Urziceni, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de cămătărie.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița , prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 100.000 de lei.

În cauză, vor fi puse în executare trei mandate de aducere.

La acțiune, participă luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și jandarmi ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*