Aproximativ 170 de jandarmi vor fi la datorie la evenimentele ce vor avea loc în județul Ialomița pe timpul minivacanței de Revelion

FOTO Jandarmeria Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe timpul minivacanței de Revelion.

Astfel, potrivit IJJ Ialomița, jandarmii ialomițeni vor fi prezenți:

  • vineri, 30 decembrie, începând cu ora 18.00, în Piața Revoluției din Slobozia, la evenimentul artistic „Remember Disco Ring”.
  • sâmbătă, 31 decembrie,
  1. la Slobozia, începând cu ora 21.00, la spectacolul artistic și focul de artificii organizate în Piața Revoluției;
  2. la Urziceni și Amara, la focurile de artificii organizate cu ocazia Revelionului.
  • duminică, 01 ianuarie 2023, la parohiile locale, la manifestările religioase ocazionate de sărbătoarea „Sfântul Vasile”.

„Pentru că în această perioadă materialele pirotehnice sunt tot mai des folosite, dorim să aducem în atenție faptul că, cei mai expuși la aceste pericole sunt copiii, dar incidentele pot apărea și în cazul adulților. Materialele pirotehnice pot avea efecte negative și asupra animalelor sau bunurilor dumneavoastră!. Totodată, amintim faptul că, orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune şi se pedepsește cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă”, au transmis reprezentanţii IJJ Ialomița.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*