Jandarmii ialomițeni asigură ordinea publică la meciul de handbal CSM Unirea – CSM  Râmnicu Vâlcea

Jandarmii asigură ordinea publică la un meci de handbal. FOTO George Takis

Cu ocazia desfășurării meciului de handbal disputat între CSM Unirea și CSM  Râmnicu Vâlcea din data de 8 ianuarie, începand cu orele 17.30, jandarmii ialomițeni asigură măsuri de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meci.

Jandarmii recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice

Spectatoriilor le este interzis să introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

De asemnea este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Pentru a solicita sprijinul imediat al Jandarmeriei,cetăţenii pot apela non-stop numărul de telefon 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*