Sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița va fi modernizat

Așa va arăta noul sediu ISU Ialomița

În perioada 2020-2025 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ”Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre” în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect, va fi consolidat, mansardat și modernizat sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița, situat în municipiul Slobozia, Str.Lacului, nr. 23.

Proiectul derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență este finanțat de Banca Mondială și Guvernul României și are drept scop creșterea rezilienței infrastructurii critice de răspuns la dezastre și situații de urgență.

“În etapa preliminară demarării fiecărui subproiect, se realizează o analiză a riscurilor de mediu și a riscurilor sociale, asociate cu activitățile ce urmează a fi implementate.

În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale dorim să ne asigurăm că impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului este unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor, vor fi gestionate astfel încât, efectele acestora să fie minime.

Pentru aceasta a fost elaborat un Plan de Management de Mediu și Social – PMMS, care a fost publicat și poate fi consultat pe paginile de internet ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Barbu Catargiu” al județului Ialomița,  dar și în format tipărit la sediul unității”, a anunțat ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*