O femeie și copilul său de 7 ani, răniți într-un accident rutier petrecut la Popas Malu, Ialomița

O femeie și copilul său de 7 ani, răniți într-un accident rutier petrecut la Popas Malu. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 20 martie, în jurul orei 13.20, la un accident rutier petrecut în zona Popas Malu, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit ISU Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ Ialomița-substația Urziceni.

„În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente, o persoană de sex feminin și un minor în vârstă de 7 ani. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a rămas încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea ei, fiind apoi predată echipajului SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Victimele au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior femeia fiind preluată de echipajul SAJ. Copilul, care prezenta un traumatism cranian minor, a fost și el preluat de echipajul SMURD. Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare.

O femeie și copilul său de 7 ani, răniți într-un accident rutier petrecut la Popas Malu. FOTO ISU Ialomița

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*