Trei victime în urma unui accident rutier petrecut între două autoturisme și un TIR în localitatea ialomițeană Ciochina

Trei victime în urma unui accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Ciochina. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 22 octombrie, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut, în jurul orei 08.30, pe DN 2A, în interiorul localității Ciochina.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autotren și două autoturisme. În urma impactului, șoferii celor două autoturisme, precum și un pasager, au fost răniți și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia.

Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă, ceilalți 2 conducători auto neputând fi testați din cauza rănilor suferite, urmând a le fi recoltate probe de sânge.

autoturisme, autotren, TIR Trei victime în urma unui accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Ciochina. FOTO IPJ Ialomița

La ora transmiterii acestei știri, circulația în zona accidentului se desfășoară alternativ, pe o bandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*